Thursday, January 24, 2013

A SAMAD SAID AKAN MENDEKLAMASIKAN SAJAK MENGENAI RASULULLAH SAW MALAM INI ....


Di Masjid Bukit Indah, Ampang selepas solat Maghrib @ 24.1.2013 sempena Sambutan MaulidurRasul 1434H

Jadual penuh adalah seperti di bawah....


6 comments:

Anonymous said...

Itu tok gulu nicky ah ziz talak datang ka? Itu hali tok gulu cakap, sambut maulid nabi ini buang masa aja sbb itu nabi masa lahir, sama mcm mamat2 kampung juga ma..

Pemerhati dap

Anonymous said...

Kesian 1-1 of 1. Tak ada kerja lainlah saudara ni.

Anonymous said...

Berarak sepaduk cukuplah ambik berkat cara nabi berjalan.......

Anonymous said...

sambut maulud nabi tapi menentang apa yang nabi sampaikan..mcmna lak tu..

Anonymous said...

Tak sambut maulud nabi, tapi sambut birthday sendiri sebagai mb yg pegang jawatan plg lama di malaysia dan hina nabi dgn mengatakan nabi masa lahir sama mcm mamat2 kampung..mcmna lak tu..

smp said...

dia jd mb plg lama pun,tak seinci rumah dia bertambah,tak ada banglo tak ada tanah yg disapunya,apa yg nak dikesahkan.